VESTI DRUŠTVO UPSS najavljuje protestni skup u toku sutrašnjeg zasedanja SG

UPSS najavljuje protestni skup u toku sutrašnjeg zasedanja SG

93
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Udruženi pokret slobodnih stanara i građani nezadovoljni radom Toplane i cenama daljinskog grejanja, okupiće se sutra ispred Skupštine grada Niša u 8.45 minuta, kako bi, još jednom, svoje nezadovoljstvo pokazali javno.

Okidač za ovo okupljanje, u vreme samog zasedanja Skupštine grada je, kako saznajemo, to što će se na dnevnom redu sutrašnje sednice naći i Predlog odluke o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom.

Da podsetimo, Udruženje Toplana Srbije, nedavno je zatražilo iste uslove za sve koji žele da se isključe sa daljinskog grejanja. Ukoliko Ministarstvo energetike usvoji predlog ove novoformirane radne grupe Udruženja Toplana, u celoj Srbiji preduslovi i propisi za isključenje biće podjednaki.

Jedna od bitnijih izmena predvidja da upravnici skupština stanara, budu u obavezi da pitaju sve ostale vlasnike stanova u zgradi za mišljenje i sa njihovim prikupljenim potpisima, lično, podnesu zahtev za privremenu obustavu isporuke toplote u nekom od stanova uzgradi.

Inicijativu za usaglašavanje uslova za isključenje sa mreže daljinskog grejanja, pokrenula je Toplana u Nišu, i to zbog, kako se navodi, brojnih pritužbi korisnika daljinskih grejanja koji se možda nisu slagali sa isključenjem komšija sa toplovodne mreže, ali ih to niko i nije pitao.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here