Uređen prilaz vrtiću “Plavi čuperak” i plato u ulici “Boška Buha”

Uređen prilaz vrtiću “Plavi čuperak” i plato u ulici “Boška Buha”

373
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nakon što su se građani koji žive u ulici “Boško Buha” u Nišu, ali i roditelji čija deca idu u vrtić u blizini više puta žalilili zbog kontejnera koji su često bili prepuni i oko kojih se gomilalo đubre, jer nije moglo da im se priđe, opština Medijana uredila je prostor i sredila pristup do njih. Radnici JKP „Mediane“ sada bi trebalo da nesmetano obavljaju svoj posao u ovoj ulici.

Iako su u ulici „Boško Buha“ u blizini istoimene pijace sredinom prošle godine postavljeni novi kontejneri, probelm sa đubretom nije bio rešen, jer je zbog parkiranih automobila, i visokog asfalta bilo nemoguće radnicima „Mediane“ da priđu i isprazniti ih. Ovih dana biće uređen i asfalt do vrtića, najavljuju u ovoj opštini.

“Sredili smo plato gde su ranije postavljeni podzemni kontejneri, a ovih dana biće uređen i deo asfalta do vrtića „Plavi čuperak“, kaže član Veća Gradske opštine Medijana Bojan Cvetković.

On dodaje da će sa lepšim vremenom moći da se izađe na teren i samim tim i u susret skupštinama stanara i pojedincima koji su imali neke komunalne zahteve ka Gradskoj opštini Medijana.

Marković Dragan zamenik, predsednika kućnog saveta kaže da uređenje ovog prostora od značaja za stanare iz Ulice Boško Buha 6 ali i za radnike javno komunalnom preduzeća „Mediana“ koji će sada imati pristup do kontejnera i moći će da skuplja đubre

Gradska opština Medijana do sada je postavila 50 podzemnih kontejnera. Uskoro će, najavljuju, biti postavljena još deset, a potom još 30.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POSTAVI ODGOVOR