VIDI SRBIJU na Trgu kralja Milana

VIDI SRBIJU na Trgu kralja Milana

141
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pod sloganom „Savršen odmor ti je nadohvat ruke“, na Trgu kralja Milana, u petak 16. juna od 18 do 21 sat, uz bogat kulturno umetnički program, biće predstavljena turistička kampanja „Vidi Srbiju“, a građani će moći da se upoznaju sa najznačajnijim manifestacijama koje se organizujuu Despotovcu, Sokobanji i Nišu.

Program:

Nakon svečanog otvaranja u 18 sati, zainteresovanim građanima predstaviće se ansambl „ORO“ niškog Studentskog kulturnog centra, a zatim i Turistička organizacija iz Despotovca koja će najaviti Viteški festival – film „Just Out“ i borbu vitezova.
Od 19 sati predstaviće se rok bend „Balkanska pravila“ koji najavljuje Gitarijadu u Kuršumliji, a za njima nastupa KUD „Soko“ iz Sokobanje koji će izvesti splet igara iz Ponišavlja, čime će biti najavljena tradicionalna manifestacija „Zlatne ruke Sokobanje“.
Za posetioce kampanje „Vidi Srbiju“ biće organizovan kviz „Koliko poznaješ Srbiju“, a pobednici će biti proglašeni u toku večeri.
Od 20 do 21 sat predstaviće se i folklorni ansambl „Lazarica“ iz Kruševca „Na krilima duše srpske“  i bend „Irish Clovers“ čiji je zadatak promocija međunarodnog jazz festivala „Nisville“.

Izlagači:


Pored gradova domaćina kampanje „Vidi Srbiju“ Beograda, Novog Sada, Niša i Čačka, na manifestaciji u Nišu predstaviće se i Turističke organizacije : Aranđelovca, Novog Pazara, Oplenca, Lebana, Blaca, Kuršumlije, Centralne Srbije, Novog Bečeja, Despotovca, Aleksinca, Kruševca, Sokobanje, Zlatibora, Užica, Vranja, Golupca, Vrnjačke Banje, Prolom Banje i Pirota, kao i domaćin manifestacije Turistička organizacija Niš.
Sastavni deo manifestacije na Trgu biće i promocija starih umetničkih zanata – „Kreativni sokak“ .
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR