VESTI EKONOMIJA Vojni aerodrom u Nišu dobija hangar za helikoptere

Vojni aerodrom u Nišu dobija hangar za helikoptere

199
0
PODELI
Vojska Srbije VS Vazduhoplovstvo i Protivvazduhoplovna Odbrana ViPVO SA 341 / 2 Galezela helikopter 98. avijacijska baza / 98. ab foto: Salinger Igor / Aermedia.com ISKLJUCIVO ZA INTERNET UPOTREBU MO / VS! PO POTREBI TRAZITI FOTOGRAFIJU U PUNOJ REZOLUCIJI salinger@tehnicom.net 064/4408880 RSD racun 265-0000000769640-75 Raiffeisenbank a.d., Beograd
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vojnograđevinski centar raspisao je javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju hangara za smeštaj i održavanje helikoptera na Vojnom aerodromu u Nišu.

Prema konkursnoj dokumentaciji, javno dostupnoj na Portalu javnih nabavki, hangar će izgledati identično onom u Batajnici.

Za potrebe izgradnje hangara za smeštaj i održavanje vazduhoplova na Aerodromu Batajnica u Beogradu, izrađen je i usvojen idejni i glavni projekat. Kako je predmetni hangar na niškom aerodromu po svojim gabaritima i funkcionalnoj organizaciji identičan prethodno pomenutom, nema potrebe za izradom idejnog projekta hangara. Shodno tome, potrebno je izvršiti prilagođavanje postojećeg Glavnog projekta uslovima lokacije – navodi se u dokumentaciji.

Međutim, pošto za akumulatorsku stanicu ne postoje idejni i glavni projekat, pa Vojnograđevinski centar u konkursnoj dokumentaciji poziva potencijalne ponuđače da ga izrade.

Konkurs će, prema Portalu javnih nabavki, biti otvoren do 29. septembra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here