Vučić oktobra u Nišu razgovora sa građanima i Ramom

Vučić oktobra u Nišu razgovora sa građanima i Ramom

242
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Premijer Aleksandar Vučić ponovo će primati građane u oktobru. Ovog puta to će biti u Nišu, 11. oktobra, kada će u ovom gradu biti održana i sednica Vlade Srbije. Prema ranijim najavama u tom periodu će se susresti i sa premijerom Albanije Edijem Ramom.

Zasada nema preciznijih informacija gde će premijer razgovarati sa građanima, ni kada tačno.

Prema ranijim najavama premijer i članovi Vlade bi trebalo da u Nišu provedu čak nedelju dana, a da tokom svog boravka spavaju u nekoj od vojnih kasarni.

Kako je ranije najavljeno samo nekoliko dana nakon susreta sa građanima, 14. oktobra, Vučić će imati sastanak i sa premijerom Albanije Edijem Ramom, takođe u Nišu u okviru prvog srpsko-albanskog poslovnog foruma.

Podsetimo, prvi neposredni susret premijera i građana koji imaju probleme koje su želeli da podele sa njim je organizovan 8. jula ove godine u zgradi Vlade Srbije u Beogradu.

Inače, Vlada Srbije je poslednji put zasedala u Nišu jula 2014. godine. Tada su se predsednik Vlade i ministri simbolično okupili povodom 100 godina od Prvog svetskog rata, u zgradi Univerziteta u Nišu u kojoj je u vreme rata privremeno bilo sedište vlade.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR