Završen prijemni za osmake, sutra rezultati

Završen prijemni za osmake, sutra rezultati

329
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Test u kome su bila pitanja iz fizike, hemije, biologije, geografije i istorije mali maturanti su rešavali jutros i time je prijemni ispit za upis u srednje škole završen. Načelnik Školske uprave Dragan Gejo kaže da je i danas sve bilo regularno na testiranju i da je organizacija ove godine bila “nikad bolja”.

Skoro sva deca su i danas izašla na polaganje, dodaje Gejo, a osmaci koji su bili sprečeni da rade prijemni, imaće priliku da rade testove u avgustu.

Iako nije to očekivao, Gejo ističe da je organizacija i ovogodišnji prijemni za upis u srednje škole prošao jako dobro za razliku od prethodnih godina kada je bilo greške u zbirci u zadatku koji se našao i na testiranju, ili kada su testovi „procurili“ iz štamparije pre polaganja.

Ne znam baš kako je bilo danas na testovima, da li su prepisivali, ali na matematici i srpskom nisu mogli jer je bilo 4, 5 zadataka koji su bili teži i morali su duže da pišu – kaže Gejo.

Prema izveštajima koje su dostavili supervizori, dodaje načelnik, sve je proteklo bez većih nepravilnosti.

Prvi rezultati će već noćas biti objavljeni, pojašnjava Gejo, da bi deca ujutru u školi mogla da vide da li su ispunila očekivanja i da li će imati dovoljno poena za željenu školu. Ukoliko sumnjaju u rezultate, mogu da se žale već u nedelju.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR