Zbog tuče Konstantin kažnjen sa skoro pola miliona

142
0
PODELI

Nakon incidenta u meču sa čačanskim Borcem Komisija Košarkaške lige Srbije kaznila je Konstantin sa ukupno 456.000 dinara, dok su Tasić i Vitković suspendovani u naredna dva meča, a trener Cvetković u sledećem.

Komesar KLS-a Leon Deleon, zbog tuče igrača na terenu u utakmici 14. kola lige u Čairu, doneo je odluku da zbog tehničke i diskvalifikujuće grešketrener Konstantina Marko Cvetković bude kažnjen sa 120.000 dinara, a neće imati pravo da sa klupe vodi svoje igrače na narednom meču, protiv Beovuka 9. januara.

Igrači Mladen Vitković i Danilo Tasić kažnjeni su sa po 120.000 dinara i neće moći da igraju na sledeće dve utakmice – protiv Beovuka i Jagodine.

Zbog učešća u incidentu po 24.000 dinara moraće da plate Nemanja Gudžić, Lazar Mladenović, Stefan Savić i klub zbog ulaska na teren neimenovanog službenog predstavnika.

Sa druge strane, kazne su stigle i Borcu koji treba ukupno da plati 276.000 dinara. Najveći deo kazne snosi Uroš Čarapić, koji će morati da plati 180.000 dinara i da pauzira na naredna dva meča.

[mom_video type=“youtube“ id=“SIbFKlvzNLI“]

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde