Žitelji Delijskog visa SAMI SREĐUJU NASELJE

Žitelji Delijskog visa SAMI SREĐUJU NASELJE

628
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Žitelji niškog naselja Delijski vis, njih dvadesetak svakodnevno uređuje parkove i mobilijare u ovom naselju, kaže za Niške Vesti Milan Spasić koji je ovu akciju i inicirao.

„Nas oko dvadesetak svakog dana sastajemo se i uređujemo nešto od mobilijara u našem naselju. Imamo veliku podršku komšija i to nas raduje i daje podstrek da budemo još angažovaniji“, kaže Spasić.

Ovi momci tvrde da JKP „Mediana“ retko zalazi u njihove krajeve, ne pamte kada su samoinicijativno došli da pokose i to više nisu hteli ni da gledaju a ni da trpe već su stvar uzeli u svoje ruke.

„U čitavoj ekipi imamo dva lica koja obilaze zgrade kojih ovde ima 24 i traže od skupština stanara da se da nešto novca za uređenje upravo njihovog dvorišta. Daju ljudi ko koliko ima 50, 100 dinara neko ne da ništa jer nema i mi to razumemo. Mi od tih para kupimo farbu za mobilijare ili nešto od potrepština“, kaže inicijator akcije.

Ovi momci voleli bi kada bi bila neka farbara raspoložena da im pomogne i pokloni nešto farbe, kako bi ovo naselje a i mobilijari za mališane ukrasili ovaj deo grada.

„Mi smo uz pomoć JKP Parking servis napravili jednu teretanu na otvorenom u blizini stadiona ženskog fudbalskog kluba „Mašinac“ i na taj mobilijar i teretanu smo posebno ponosni“, kaže Spasić.

Izvor: Niške vesti

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR